Pop-ups Maxence Sys Catering

Op vrijdag 13 november opende Maxence Sys Catering het eerste permanente restaurant. Op deze (on)geluksdag zag "L' Autre Vie" het levenslicht. Het was echter niet het eerste restaurant dat Maxence Sys Catering opende. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende pop-ups. 

 
 

"AMUSED"  Knokke- 

Samen met 3 andere vrienden opende Maxence Sys Catering op 8 juli 2014 zijn allereerste pop-up restaurant. Het casco pand in de Wielingen werd volledig verbouwd en getransformeerd tot restaurant versus vintage meubelwinkel. Het concept was uniek: alles van de inrichting werd er te koop aangeboden. Naast heerlijke cocktails drinken en overheerlijke menu's degusteren, kon er dus ook geshopt worden. De vintage meubelen werden voorzien door "Remote" by Guillaume Delfosse. Op 31 augustus sloot deze pop-up genadeloos zijn deuren. Deze pop-up gaf anderen inspiratie, aangezien het tot op vandaag nog steeds dienst doet als design winkel. 

 

"Art pop-up Maere"  Kouter Gent-

Ook voor de tweede pop-up koos Maxence Sys Catering voor een unieke locatie. De gerenommeerde kunstgalerij Francis Maere werd omgebouwd tot een pop-up restaurant voor 1 week. De eerste editie vond plaats in oktober 2014, de tweede in februari 2016. Gasten konden tijdens het aperitief de prachtige tentoonstellingen bewonderen en eventueel aankopen. Daarna konden de gasten aan tafel voor een heerlijk 3-gangen diner tussen de kunstwerken. 

 

"L'Eau de Vie"  Kortrijk-

Deze pop-up opende zijn deuren op 26 mei 2015 in het centrum van Kortrijk. Het vond plaats op het domein "Guldenspoor" van Familie Bert. In deze unieke locatie, vlak aan de oevers van de Leie, bleef de pop-up 2 maanden op open voor het publiek. De pop-up sloot genadeloos de deuren op 31 augustus 2015. Sindsdien is het domein weer privé en kan het enkel afgehuurd worden voor privé-feesten.